Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vőfélynők képes leírás - Vőfély.tlap.hu
részletek »

Vőfélynők - Vőfély.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vofely.tlap.hu » Vőfélynők
Keresés
Találatok száma - 6 db
Börcsök Beáta

Börcsök Beáta

Az elmúlt év alatt számos rendezvényen szórakoztattuk megrendelőinket,úgy mint zenekar és úgy is,hogy Bea felvállalta a ceremónia-mester és vőfély szerepét is. Minden zenei irányzat megtalálható repertoárunkban a nosztalgia zenétől a tánczenén át egészen a sírva vigad a magyar mulatós egyvelegéig. Ha Önök úgy gondolják,hogy egy női vőfélyre is rábízhatják esküvőjük lebonyolítását,vagy rendezvényük koordinálását,akkor személyes találkozásunkkor az Önök kéréseit,igényeit figyelembe véve közösen tervezhetjük meg rendezvényüket.

Kajdi Erzsi-Nőfély

Kajdi Erzsi-Nőfély

Akár esküvő, akár bál A Nőfély mindig a helyzet magaslatán áll!A lakodalmi forgatókönyv zökkenőmentes megvalósulásának fő rendezője és abszolút letéteményese vagyok, mint Nőfély. Felelős vagyok a minél vidámabb hangulatú lebonyolításnak, a kacagtatásnak, a mulattatásnak, a résztvevők jó közérzetének, biztosításának. Miben vagyok más mint férfi Vőfélyeink? Nem beszélek rigmusokban, igaz ismerem a szokásokat, de nem minden esetben alkalmazom azokat. Mondandóimat mindig az adott pillanathoz igazítom, improvizáló készségemet használva.

Kapusi Izabella

Kapusi Izabella

Gyönyörű esküvőhöz,jó vőfély kell! - Segítségemmel meg lehet előzni:a kapkodást,a fejetlenséget, és arra lehet az időt fordítani amire a leginkább kell:Így az ifjú párra,a mulatásra és a vendégek jó kedélyűségére.Szolgáltatásaim a vőlegény búcsúztatásával kezdődnek és a hajnalig tartó mulatásig tartanak!

Vőfély magazin hírek
Lakodalom az Etnoklubban
Lakodalom az Etnoklubban Kelengye, vőfély, menyecsketánc - e szavak mindenkinek ugyanazt idézik: a lakodalmat. De milyen is egy ilyen mulatság? Február 12-én a Duna Tv Etnoklubjának nézői megtudhatták, hiszen Katona Erika műsorvezető igazi lakodalmi hangulatba invitálta Önöket. Különleges Etnoklubbal várta nézőit a Duna Televízió február 12-én, szombaton: a Házasság Hete és Világnapja...
Lerészegedett a haverom - kínos helyzetek, ha nincs vőfély
Lerészegedett a haverom - kínos... Féltünk attól, hogy mindenki minket talál meg a kérdéseivel, hogy mikor lehet...
Vőfély-házas találkozó
Vőfély-házas találkozó Győrszentiván - Itallal fogadta, majd hamisítatlan lakodalmi rigmussal...
Kovács Katalin

Kovács Katalin

A vőfélynő, aki videózik is! - Ha bulizni akarsz itt maradj!Magamról!1969.06.03-án Dunaújvárosban születtem. 1987-ben érettségiztem, majd 20 éven keresztül voltam vállalkozó, saját üzleteimet vezettem. Foglalkozásomat tekintve most buszvezető vagyok az egyik volán társaságnál.Röviden: hogyan is kerültem a vőfénység, a lakodalmak közelébe?Férjem zenész. Én a lakodalmas zenét, a mulatást imádó ember vagyok. Így nem volt nehéz e pályán is kipróbálnom magamat. Először csak videósnak mentem, majd úgy éreztem, hogy kedvem is van a vőfénységhez, beszélőkém is meg van hozzá, humorom az határtalan, így hát belefogtam. Aminek így utólag nagyon örülök. Különlegesen, tartózkodóan fogadnak a párok, hisz nem mindennapi a NŐ ezen a pályán. De higgyék el, mi nők is tudjuk azt, amit férfi társaink. A mi szánkból is nagyon jól hangoznak a viccek, a bor köszöntők, a búcsúztatók, a lánykikérők....stb.Nagyon büszke vagyok arra, hogy ahol én részt vettem, csak pozitív visszajelzést kaptam, és utólag bevallották, féltek a nőfélytől , de szívhez szólóbb volt, mint férfi társaimé.

Szűcs Mária

Szűcs Mária

Ahogy az egyik hivatásom mondaná: Mint arról korábban beszámoltunk, hosszú évek szakmai tapasztalatát mondhatja magáénak számtalan esküvő: a 400 főstől kezdve egészen a szállodai kisebb fogadás szervezőjeként, levezénylőjeként. (Adott szituációban bálok és más rendezvények háziasszonyaként.) Nemcsak a gyakorlatban, - de mindig a teljességre törekedve az emberekért, partnereikért - főiskolán is tanult szervezést és kommunikáció szakon is igyekezett tökéletesíteni a tudását és a szép magyar beszédet. Ezt a mai napig nem adta fel, ahogy mondani szokás haladni kell a korral'.

Vőfélynő akinél a móka a tarsolyban

Vőfélynő akinél a móka a tarsolyban

Egy esküvő mindig felejthetetlen emlék marad a résztvevők számára. Manapság már nem szokatlan, sőt egyre elterjedtebb, hogy ceremóniamestert fogadnak fel ennek a megszervezésére. Ha nincs ideje utánajárni mindennek az esküvővel kapcsolatban,de azt szeretné, hogy a Nagy napon minden remekül sikerüljön,akkor Bernadett ceremóniamester az, aki a segítségére lesz és átvállalja ezeket a feladatokat. A hozzáforduló pároknak már a kezdetektől összehangolja a tennivalókat, előkészíti, megszervezi és lebonyolítja az egész rendezvényt. Ha azt szeretné, hogy ne idegeskedéssel és szervezéssel töltsön el heteket, hónapokat az esküvő előtt, akkor bízza meg ezzel a ceremóniamestert!

Tuti menü