Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyugat Magyarország vőfélyei képes leírás - Vőfély.tlap.hu
részletek »

Nyugat Magyarország vőfélyei - Vőfély.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vofely.tlap.hu » Nyugat Magyarország vőfélyei
Keresés
Találatok száma - 13 db
Balázs Sándor

Balázs Sándor

Balázs Sándor hivatásos vőfély. 1964-ben születtem Tiszafüreden. Több mint 27 éve szerepelek vőfélyként lakodalmas mulatságokban, hasonló időszakot töltöttem a népművészetben néptáncosként, ahol nagy tapasztalatot, folklórt, népi hagyományokat, szokásokat, játékokat ismertem meg és építek be a műsoromba.Néptáncosként, 1990.ben Ki-Mit-Tud szereplés, 1993-ban Ki-Mit-Tud fesztiválon döntős helyezés. Lakodalom több mint 600 volt és ez nem feszültségben, országszerte szórakoztatom, mulattatom vőfélyként a vendégeket.

Bálint Vőfély

Bálint Vőfély

Horváth Bálint vőfély, és cerremóniamester vagyok! Vállalom esküvők lebonyolítását az országban bárhol. Nálam nincsenek kötelező elemek, minden az ifjú pár kérésének megfelelően zajlik. A személyes találkozókon kitérünk minden apró részletre, így életetek nagy napja pont olyan lesz, mint amilyennek elképzeltétek! Szervezd meg esküvődet

Dékmár Szabolcs

Dékmár Szabolcs

31 éves, 20 éves néptáncos múlttal rendelkező, 3 gyermekes vőfély vagyok. Néptáncos múltam alatt volt szerencsém találkozni nagy Balatonfelvidéki vőfélyekkel, akiktől elsajátítottam a mesterséget. Eddigi lakodalmaim, melyek tisztán hagyományos hangulatban zajlottak az ifjú pár örömére, előrevetítette a boldogságukat.

Vőfély magazin hírek
Lakodalom az Etnoklubban
Lakodalom az Etnoklubban Kelengye, vőfély, menyecsketánc - e szavak mindenkinek ugyanazt idézik: a lakodalmat. De milyen is egy ilyen mulatság? Február 12-én a Duna Tv Etnoklubjának nézői megtudhatták, hiszen Katona Erika műsorvezető igazi lakodalmi hangulatba invitálta Önöket. Különleges Etnoklubbal várta nézőit a Duna Televízió február 12-én, szombaton: a Házasság Hete és Világnapja...
Lerészegedett a haverom - kínos helyzetek, ha nincs vőfély
Lerészegedett a haverom - kínos... Féltünk attól, hogy mindenki minket talál meg a kérdéseivel, hogy mikor lehet...
Vőfély-házas találkozó
Vőfély-házas találkozó Győrszentiván - Itallal fogadta, majd hamisítatlan lakodalmi rigmussal...
Hervai Mihály

Hervai Mihály

Hervai Mihály vőfély és fotós vagyok.Vőfélyként egyedi, saját verseimet mondom el. Fényképezést is vállalok. Hosszúhetényi vagyok, elsősorban Pécs és Komló környékén vállalok munkát, baranya megyében, de különleges alkalmakkor nem akadály a távolság.

Horváth János

Horváth János

Horváth János vőfély vagyok. Életük egyik legfontosabb állomásához érve tisztelettel ajánlom magamat és szolgáltatásomat esküvőjük sikeres lebonyolításához! Verseim a kornak megfelelnek, de népies vonásokat is tartalmaznak. 1989-ben izgalmaktól remegve, a lánykikéréstől a menyasszonytáncig teljesen önállóan vezényeltem le az első lakodalmat. Azóta nagyon sok felkérésnek tettem eleget. Minden felkérés egy új esküvőt jelent, újabb kihívást számomra. Ez azt jelenti, hogy minden lakodalomban bizonyítanom kell az ifjú párnak, hogy jól választottak. A lakodalom nem a vőfélyről szól, hanem a fiatal párról, elsősorban nekik kell jól érezniük magukat. Kedves fiatal pár! Érezzétek jól magatokat, a többi a vőfély dolga!

Jászberényi Károly

Jászberényi Károly

Jászberényi Károly vőfély - A zavartalan ünnepi hangulat felelőse! Amerikai kutatók besorolást végeztek életünk rögös megállóiról és arra voltak kíváncsiak, mi az, ami leginkább stresszel bennünket. Kiderült, hogy a házasságkötés az egyik legparásabb állomás. Amerikai kutatók a közelmúltban megpróbálták glédába állítani az életút rögeit: az érdekelte őket, hogy melyik a leginkább stresszteli esemény, amellyel szembe kell néznünk árnyéklétünk során. A maximum 100 pontos skálán meglepő módon 50 ponttal jutalmazták a házasságkötést. A lista szerint a nyugdíjazás, a munkahelyről való kirúgás, sőt, még a terhesség is kevésbé parásnak bizonyul, mint a lakodalom (amit olyan történések előznek csak meg - és nem is utcahosszal! -, mint a bebörtönzés vagy a válás).

Kovács Péter

Kovács Péter

Egy jókedvű vőfélyt keresnek, aki szinte minden helyzetben feltalálja magát és igyekszik minél több terhet levenni a házasulandók válláról? Nagy tapasztalattal a hátam mögött vállalom esküvők, lakodalmak vidám hangulatú lebonyolítását.Alábbiak természetesen csak hagyományok, érdekességek semmi sem kötelező. Senki se keseredjen el ha nem dudálják hangosra a környéket a menet autói, ezen nem múlik a jövő boldogsága. A házasságban eltöltött éveiket kölcsönös szeretetük és odafigyelésük teszik széppé!

Leiner Norbert

Leiner Norbert

...már mintegy 15 éve foglalkozom esküvői ceremóniák lebonyolításával.Az ország jelentős területét bejártam már,sok lakodalom van a hátam mögött. Az elmúlt időszakban sok esküvői szolgáltatóval találkoztam és tartom a kapcsolatot,így szívesen ajánlok Önnek videóst, fotóst, zenészt és vendéglátó helyet is.Higgye el, nem mindegy hol tartja élete 'nagy napját',és kire bízza a nagy pillanatok megörökítését,a lakodalmi hangulat biztosítását.Keressen meg... nem fogja megbánni!

Nagy G. Csaba

Nagy G. Csaba

Több éves tapasztalatom azt mondatja velem, hogy mindent szabad a hangulat érdekében, ha a vendégség is akarja, de senkinek sem kötelező jól éreznie magát. A lagzi nem a vőfélyről szól, hanem a fiatal párról, elsősorban nekik kell jól érezniük magukat. Budapest - Esztergom - Tatabánya - Győr és vonzáskörzetében látom el a vőfélyi megbízatásokat 1996 óta. Az általam használt rigmusok a jóízlés határain belül vannak, sem nem obcén, sem nem okoz vallásos érzületű emberekben felháborodást. Kulturált, ápolt, nem népviseletes megjelenéssel, a hagyományokat modern korunkba ültetve látom el a vőfélyi felkéréseket.

Hirdetés
Schekk Ferenc

Schekk Ferenc

Schekk Ferenc vagyok 1964. szeptember 8-án születtem. Több mint 30 éve vagyok lakodalmi mulatságokban vőfély. Ez nálam tradíciónak mondható, mert nagyapám és édesapám is hosszú évekig művelte ezt a nemes hivatást. Négy éves voltam amikor egy rokoni esküvőn édesapám vállán szavaltam el egy köszöntő verset, a sorsom itt pecsételődött meg. A munkámat nagy odafigyeléssel végzem, hogy az ifjú pár mindig elégedett legyen velem.Több mint 350 házasságkötésnél működtem közre, örömmel mondhatom, hogy úgy tűnik jól sikerültek, hiszen több párral még közvetlenebb, szinte baráti kapcsolatot is sikerült kialakítanom.Minden esetben első lépésként a házasulandó fiatalokkal találkozom, s ezen az ismerkedő beszélgetésen mondják el az esküvőjükkel kapcsolatos elképzeléseiket, igényeiket.

Száfián Sándor

Száfián Sándor

Száfián Sándor VŐFÉLY - CEREMÓNIAMESTER Egy esküvő sok féle képpen sikerülhet. Ha a szervezés megfelelő, és azt egy gyakorlott vőfély irányítja egy profi zenekarral, egy profi vendéglátóssal, akkor ott minden összehangoltan fog működni. Ezzel sok időt és energiát takarítok meg az ifjú párnak ' Ahol vannak lányok, legények Oda én ha tehetem vígan beférek '

Szigligeti Gábor

Szigligeti Gábor

Sok szeretettel köszöntöm Önt a honlapomon!Az oldal célja, hogy megismertessem Önt és kedves párját, a munkámmal, a vőfélykedéssel. A pontos leírások mellett fotókkal is illusztrálom az általam végzett munkát. A menüben találhat tájékoztatókat, fotókat, rövid videókat,valamint olyan társszolgáltatók elérhetőségeit, amelyeket bátran merek ajánlani. A szolgáltatók neve mellett szerepel az elérhetőségük is, így egyetlen kattintással megtekinthetik a weblapokat. Amennyiben a weblapom elnyerte tetszését, kérem, írjon a Vendégkönyvbe néhány gondolatot!

Vadas György

Vadas György

Vadas György bemutatkozó oldala. Válassz engem vőfélynek az esküvődre, és az esküvőd pont olyan lesz, amilyennek megálmodtad!Kell hát valaki, aki biztosítja az összhangot az esküvő és a lakodalom során. Ezért van a vőfély, aki mintegy karmesterként a veletek közösen megírt kottából vezényel. Karmesternek gondolom magam, hiszen én irányítom az egész násznépet, sőt ami nem látszik: a zenészeket, a fotóst, a videóst, szakácsokat, pincéreket. Érzem a hangulat minden rezdülését, ha kell improvizálok, tudom, mit mikor, hogyan lehet, illik, kell. A koordináláson túl tudok verseket minden helyzethez, ami: megható, vidám, vagy tréfás, a helyzettől függően. Szeretek és tudok táncolni bárkivel, énekelni úgyszintén. A zenét úgy irányítom, hogy a vendégeknek jólessen fáradtan lerogyni a kellő hőmérsékletű ételhez, miközben figyelem, segítem a pincérek munkáját.

Tuti menü