Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
42 esküvő a rekordja egy év alatt! Jóízű merénylettel és meglepetéssel készül Szemők András (55) a jubileumi lagzijára, akivel mindig történik valami. - Vőfély magazin
részletek »

Vőfély sztár lett Vőfélybandi!

Vőfély szokások, érdekességek vőfélyi teendőkről, cikkek videók vőfélyi munkákról.
Vőfély magazin
Itt vagy: Vőfély magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Vőfély sztár lett Vőfélybandi!
Vőfély sztár lett Vőfélybandi!
Szemők András - Vőfélybandi
42 esküvő a rekordja egy év alatt! Jóízű merénylettel és meglepetéssel készül Szemők András (55) a jubileumi lagzijára, akivel mindig történik valami.
A vőfély nem attól vőfély, hogy öt-hat verset tud, hanem észrevétlenül összetartja, irányítja az esküvőt- kezdte a Bors tájékoztatását, Vőfély Bandi, a nyíregyházi örökifjú majd az emlékezetes sztorikról mesélt: egy héthónapos anyuka a mennyasszonyi tánc után a kórházba került, majd mire vége lett a lagzinak, egészséges gyermeknek adott életet. Volt olyan is egy nyári izzasztó esküvőn, hogy a tűzoltók jót akartak nekünk és fellocsolták az utcát.

A kánikulában, hatalmas gőzfürdőben meneteltünk az utcán, a zenészek már majdnem kiszáradtak. A legizgalmasabb történet egy tűzijátékhoz köthető. Megkértek hogy este tízig mindenképp vezényeljem ki a népséget, mert meglepetéssel készültek az ifjú párnak. Nehéz dolgom volt, mert pont jóízűen evett a vendégsereg. Kitaláltam, hogy bombariadó van, így kiszaladtunk az udvarra.
Hirdetés

Arra nem számítottam, hogy valaki komolyan veszi és beszól a rendőrségre... így a zsaruk jöttek is nemsokára. Bevallom, én is hibázok néha: egyszer eltévesztettem a házszámot. Egy utcában két esküvő volt és egy másik családnál kezdtem el a ceremóniát.

Később értettem meg, hogy miért integetnek kintről... Rossz szokásom, hogy szeretek énekelni, de mivel 1500 csárdást, magyar nótát tudok, nem vallok szégyent. - tette hozzá mosolyogva Vőfély Bandi, aki már kitalálta azt is, hogy az ezredik lagzijára milyen "merénylettel" készül...
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - vőfély bandi
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2011-04-15 15:02:58
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü