Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vőfély linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Vőfély képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: vofely.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 84 db
A vőfély megoldás: Vőfély Pisti

A vőfély megoldás: Vőfély Pisti

Üdvözlök minden kedves honlaplátogatót! Guba István vőfély vagyok és 1962-ben születtem.A vőfélységet 18 éves koromban kezdtem el művelni, azóta már több száz esküvőt vezettem le, mindenkinek a megelégedésére. Az esküvő részemről az ebéd levezetésével kezdődik és az utolsó vendég eltávozásáig szól. A lakodalomban az ételek feltálalásakor minden ételféleséghez köszöntőt mondok, valamint több pohárköszöntő is szerepel a repertoáromban. Amikor a zenekar pihen, különböző játékokkal töltöm ki a pihenőidőt illetve szórakoztatom a vendégeket. Szerteágazó kapcsolataim révén tudok segíteni a fiatal párnak videós, fotós, zenész, szakács és szakácsnő, hűtőkocsi beszerzésében is. Ha megfelel az ajánlatom, hívjon nyugodtan és a személyes találkozásunk alkalmával minden részletet pontosan megbeszélünk.

A Vőfélyduó

A Vőfélyduó

Vőfély Pisti: A vőfély tevékenységet már több mint 30 éve folytatom. Nagyon sok esküvőt vezettem le idáig, mindenki megelégedésére. Ezt bizonyítják a vőfély vendégkönyvembe beírt köszönő üzenetek. Van rálátásom arra, hogyan kell vőfélyként, pontosan és precízen levezetni egy esküvőt. Ebben az évben már a lányommal dolgoztam, így már a modern kor követelményeinek is megfelelve ketten vezetjük le a lakodalmakat. Én biztosítom a tapasztalatot, a jókedvet, a lányom pedig a dinamikus munkát. Felelős vagyok a nagyon jó hangulatért, mulattatásért és azért, hogy mindenki a legjobban érezze magát. Nem vagyok mindig előtérben az esküvőn, csak annyira, amennyire éppen szükséges. Kedvesen és határozottan megvalósítom azt, amit a fiatal párral a személyes találkozón rögzítettünk. Tehermentesítem a fiatal párt, valamint a szülőket, hogy nekik már csak a mulatásra kelljen koncentrálniuk. Vőfélyként magaménak érzem a lakodalmat és úgy viselkedek mint egy karmester. Vőfély Petra: 2013-ban kezdtem el a vőfély hivatást édesapámmal, aki már nagyon régen űzi ezt a szép szakmát. Az első esküvőim létszáma 320 fő és 250 fő közötti volt, így elmondhatom, hogy azonnal a mélyvízbe kerültem a vőfély szakma kezdetekor. A verseimet saját magam írom, tehát Magyarországon még ezeket senki sem mondta el esküvőn. Külön kérésre természetesen írok személyre szabott verseket is. A vőlegény illetve a menyasszon

Bagi Péter

Bagi Péter

Bagi Péter ceremóniamester oldala. Az esküvők egyre elterjedtebb lebonyolítási formája, ahol a vőfélytől eltérően egy fiatalosabb, kevésbé cikizős formában szórakoztatjuk a násznépet. A ceremóniamester nem beszél rímekben és nincs vőfélybotja. Bár sok minden van a tarsolyában, nem szakít meg egy bulizós táncblokkot egy-egy játék kedvéért. A nagy napot együtt sok jókedvvel töltjük majd meg, az én dolgom az előre megbeszélt menetrend betartatása a násznéppel úgy, hogy lehetőség szerint a vendégsereg ne érezze azt tolakodónak, sürgetőnek. Fontosnak tartom, hogy az emberek, akik titeket jönnek majd megünnepelni, mindig tudják hogy mi fog történni, hogy senki ne maradjon le semmiről egy rosszul időzített dohányzás vagy telefonhívás miatt. Az előkészületek során is számíthattok rám, keressetek bizalommal!

Vőfély magazin hírek
Lakodalom az Etnoklubban
Lakodalom az Etnoklubban Kelengye, vőfély, menyecsketánc - e szavak mindenkinek ugyanazt idézik: a lakodalmat. De milyen is egy ilyen mulatság? Február 12-én a Duna Tv Etnoklubjának nézői megtudhatták, hiszen Katona Erika műsorvezető igazi lakodalmi hangulatba invitálta Önöket. Különleges Etnoklubbal várta nézőit a Duna Televízió február 12-én, szombaton: a Házasság Hete és Világnapja...
Lerészegedett a haverom - kínos helyzetek, ha nincs vőfély
Lerészegedett a haverom - kínos... Féltünk attól, hogy mindenki minket talál meg a kérdéseivel, hogy mikor lehet...
Vőfély-házas találkozó
Vőfély-házas találkozó Győrszentiván - Itallal fogadta, majd hamisítatlan lakodalmi rigmussal...
Balázs Sándor

Balázs Sándor

Balázs Sándor hivatásos vőfély. 1964-ben születtem Tiszafüreden. Több mint 27 éve szerepelek vőfélyként lakodalmas mulatságokban, hasonló időszakot töltöttem a népművészetben néptáncosként, ahol nagy tapasztalatot, folklórt, népi hagyományokat, szokásokat, játékokat ismertem meg és építek be a műsoromba.Néptáncosként, 1990.ben Ki-Mit-Tud szereplés, 1993-ban Ki-Mit-Tud fesztiválon döntős helyezés. Lakodalom több mint 600 volt és ez nem feszültségben, országszerte szórakoztatom, mulattatom vőfélyként a vendégeket.

Balázs Sándor

Balázs Sándor

Balázs Sándor vagyok, vőfély. 1964-ben születtem Tiszafüreden. Több mint 20 éve szerepelek lakodalmas mulatságokban hasonló időszakot töltöttem a népművészetben néptáncosként, ahol nagy tapasztalatot, folklórt, népi hagyományokat, szokásokat, játékokat ismertem meg és építek be a műsoromba. Néptáncosként, 1993-ban Ki-Mit-Tud fesztiválon elődöntős helyezést értem el. Több mint 400 lakodalomban országszerte szórakoztattam a vendégeket. Balázs Sándor nagyvőfély.

Bálint K. Gergő

Bálint K. Gergő

Segítek nektek az előkészületekben, és a nagy napon ott vagyok mellettetek a szép ruhába öltözéstől, a hajnali mulatozás kezdetéig.Várom a jelentkezéseteket tarka lakodalmi programötletekkel, és a násznépre vállalt mosolygaranciával.Szandi és Árpi véleménye: Nem aggódtunk semmi miatt, mert mindig kézben tartott mindent. Szórakoztató, körültekintő, precíz. Elegáns, mind megjelenésében, mind megnyilvánulásaiban. A lakodalmunk tökéletes volt, s ehhez nagyban hozzájárult, hogy Őt választottuk ceremóniamesterünknek!

Bálint Vőfély

Bálint Vőfély

Horváth Bálint vőfély, és cerremóniamester vagyok! Vállalom esküvők lebonyolítását az országban bárhol. Nálam nincsenek kötelező elemek, minden az ifjú pár kérésének megfelelően zajlik. A személyes találkozókon kitérünk minden apró részletre, így életetek nagy napja pont olyan lesz, mint amilyennek elképzeltétek! Szervezd meg esküvődet

Balogh Viktor

Balogh Viktor

Balogh Viktor vagyok, 6 éve űzöm, e szép mesterséget.Minden ember életében vannak szép, vagy rossz emlékű napok, események, amikre élete végéig visszaemlékezik. Ilyen sorsforduló az esküvő, és az azt követő lakodalom is. Régen a szülők, ma már inkább a jegyes pár igyekeznek a maguk módján ezt emlékezetessé tenni, hiszen általában az ember életében csak egyszer van ilyen nagy esemény. Teszik ezt akkor is, ha jól tudják a régi közmondást: 'Egy-két napig dínom-dánom, hónapokig szánom-bánom.'

Bánhegyi Barbara

Bánhegyi Barbara

Ceremóniamesterként a szervezési időszakban és az adott napon is próbálom levennni a gondot a pár válláról. Mindent rám bízhatnak, koordinálom az eseményeket, és figyelek rá, hogy minden gördülékenyen  menjen. Célom, hogy a nagy nap a megszokott szertartás-vacsora-buli helyett egy személyes emlék legyen, hogy minden egyes percéből kihozzuk a maximumot, és akár a barátok, rokonok bevonásával mind a pár , és mind a vendégek örök emléket kapjanak.

Hirdetés
Bánhegyi Zsolt

Bánhegyi Zsolt

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező Bánhegyi Zsolt szórakoztató koordinátor, vállal ceremóniamester feladatot esküvőkön. Teljes körű narrációval és játékokkal tartja fenn a hangulatot az egész esküvő ideje alatt. A cm-eskuvore.hu oldalon minden elérhetőséget megtalálhatunk, weboldalon számos referencia videót, blogot is találhatunk. Bánhegyi Zsolt a pár minden kívánságát teljesíti a tökéletes hangulatért a Nagy Napon. Bánhegyi Zsolt ceremóniamester tökéletes harmóniában dolgozik együtt minden esküvőszervező irodával. A cm-eskuvore.hu oldalon részletes bemutatkozást,minden elérhetőséget megtalálhatunk a gyors kapcsolat felvétel érdekében.

Batki Zoltán

Batki Zoltán

Az első vőfély fellépésem egy iskolai rendezvényen volt, 12 évesen. Közel 10 évig néptáncoltam, sokféle helyen megfordultam, a kereskedelem és a vendéglátás területén egyaránt, de mégis ez a tevékenység áll hozzám a legközelebb, mert szeretek emberekkel foglalkozni, őket szórakoztatni és sokat beszélni. Évekkel ezelőtt egy falubéli barátom esküvőjén tudtam igazából bizonyítani a tudásomat, nagy sikerrel. Azóta számtalan helyen megfordultam, és hála az Istennek mindenhol meg voltak velem elégedve.

Béla Vőfély

Béla Vőfély

Olyan vőfély vagyok, aki verseit maga írja, így nem fordulhat elő, hogy már elcsépelt, korábbi lakodalmakon sokszor hallott szövegeket halljon tőlem a násznép. A humor mellett ceremóniamesterként fiatalos lendülettel végzem az esküvőszervezést. Minden fontos részletre odafigyelek az előre egyeztetett forgatókönyv alapján a tökéletes esküvő érdekében.

Bohács Róbert

Bohács Róbert

Bohács Róbert nagyvőfély vagyok.1978-ban születtem Szolnokon. Törökszentmiklóson nőttem fel, ott jártam iskoláimat egészen 1999-ig. Katona lettem, a Magyar Honvédség hivatásos tiszthelyetteseként dolgozom Budapesten.2006-ban kezdtem el esküvőkön részt venni, kisebb köszöntőkkel, versekkel, poénokkal, majd 2007-ben már sok esküvőt vezettem le a lány kikéréstől a mennyasszony táncon át a lakodalom végéig.Az országban bárhol nagyon szívesen része leszek a boldogságnak, részt veszek, mint házigazda az esküvőn és ellátom az ezzel kapcsolatos teendőket. Mint nagyvőfély, ceremóniamester vagy moderátorként egyaránt.

Börcsök Beáta

Börcsök Beáta

Az elmúlt év alatt számos rendezvényen szórakoztattuk megrendelőinket,úgy mint zenekar és úgy is,hogy Bea felvállalta a ceremónia-mester és vőfély szerepét is. Minden zenei irányzat megtalálható repertoárunkban a nosztalgia zenétől a tánczenén át egészen a sírva vigad a magyar mulatós egyvelegéig. Ha Önök úgy gondolják,hogy egy női vőfélyre is rábízhatják esküvőjük lebonyolítását,vagy rendezvényük koordinálását,akkor személyes találkozásunkkor az Önök kéréseit,igényeit figyelembe véve közösen tervezhetjük meg rendezvényüket.

Ceremóniamester

Ceremóniamester

A háttérmunka, a szolgáltatók összekötése, a násznép terelgetése - leírva nem tűnik túl nagy feladatnak, azonban ezek olyan kivitelezése, hogy se a vendégek, se a pár ne lássa, hogy mekkora munka ez - ez már igazi kihívás.Az esküvőkön nekem a tökéletes megvalósítás mellett a hangulat és a stílus a legfontosabb. Büszke vagyok rá, hogy több, mint 100 pár bízta rám a ceremóniamesteri feladatokat, sőt eljuthattam az országhatáron túlra is ebben a szerepben.Az esküvőn a ceremóniamester meggyőződésem szerint nem akar főszereplő lenni, hanem megfelelő arányérzékkel és stílussal szólal meg a szükséges pillanatokban.

Deák Gábor

Deák Gábor

Hatéves voltam, amikor édesanyám szoknyájába kapaszkodva tátott szájjal bámultam a sok embert, akik egy nagy teremben táncoltak. Volt köztük egy ember, aki díszes mellényben, kulaccsal a vállán és fokossal a kezében szórakoztatta őket. Közelebb érve ismertem meg őt: a nagyapám volt. Nagyot dobbant a szívem, és hirtelen büszkeség töltött el. A sorsom itt pecsételődött meg. Tudom, hogy odafentről figyel rám, ezért mindig maximális odafigyeléssel végzem a munkámat, hogy ne csak ő, hanem az ifjú pár is meg legyen elégedve velem.

Dékmár Szabolcs

Dékmár Szabolcs

31 éves, 20 éves néptáncos múlttal rendelkező, 3 gyermekes vőfély vagyok. Néptáncos múltam alatt volt szerencsém találkozni nagy Balatonfelvidéki vőfélyekkel, akiktől elsajátítottam a mesterséget. Eddigi lakodalmaim, melyek tisztán hagyományos hangulatban zajlottak az ifjú pár örömére, előrevetítette a boldogságukat.

Tuti menü