Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos oldalak képes leírás - Vőfély.tlap.hu
részletek »

Hasznos oldalak - Vőfély.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vofely.tlap.hu » Hasznos oldalak
Keresés
Találatok száma - 13 db
Esküvői vőfélyek

Esküvői vőfélyek

Esküvői vőfélyek bemutatkozó oldalai, online katalógusai, referenciái .Elérhetőségek, honlapcímek, e-mail címek, google maps térképes megjelenés, tematikus, és terület alapú keresési lehetőségek. Online árajánlatkérés egyszerre több esküvői vőfélytől egy lépésben ingyenesen. Szolgáltatói toplista.

EsküvőPiac Információs Lap

EsküvőPiac Információs Lap

Legyen szükséged akár menyasszonyi ruhára, cipőre, ...esküvői meghívóra, olyan cégtől, aki nem mondja, hogy nem lehet, hanem inkább azt, hogy megoldom ...egy jó fotósra, aki szívügyének tekinti, hogy rólatok a legjobb képek készüljenek ...egy meghitt étteremre ahol lesik az ifjú pár minden kívánságát, ...egy ügyes rendezvényszervezőre, aki ráadásul ingyen dolgozik Neked, ...egy kedves, mosolygós virágosra, aki megköti álmaid menyasszonyi csokrát, ...egy limuzinra, mely érted gördül életed legszebb napján gyönyörű díszítéssel ...egy vőfélyre, aki fergeteges hangulatot csinál és közben Ő maga józan marad ...tortára, mely biztosan abban az ízben és formában és időben érkezik, ahogy kérted... Egyszóval bármit is keresel partnereink állnak rendelkezésedre, lesik minden kívánságodat, bátran keresd őket!

Fergeteges hangulat az esküvődön! - DJ esküvőre

Fergeteges hangulat az esküvődön! - DJ esküvőre

Esküvőre DJ? Annyi helyen érdeklődtem, mit tegyek? A manapság kiszabott esküvői DJ árak mellett nem csoda, ha kétszer is meggondolod, ki mellett döntesz! Neked milyen elvárásaid vannak az esküvői DJ-vel szemben? Legyen empatikus, türelmes, jó problémamegoldó és tapasztalt? Mi pontosan ilyenek vagyunk! Hagyd magad mögött az olyan esküvő DJ-ket, akiknek ez a szakma nem szól másról, mint a pénzkeresésről! Dönt mellettünk, akik pénztárcabarát áron, egész éjjel mulattatnak! DJ esküvőre - velünk minden megtörténhet!

Vőfély magazin hírek
Lakodalom az Etnoklubban
Lakodalom az Etnoklubban Kelengye, vőfély, menyecsketánc - e szavak mindenkinek ugyanazt idézik: a lakodalmat. De milyen is egy ilyen mulatság? Február 12-én a Duna Tv Etnoklubjának nézői megtudhatták, hiszen Katona Erika műsorvezető igazi lakodalmi hangulatba invitálta Önöket. Különleges Etnoklubbal várta nézőit a Duna Televízió február 12-én, szombaton: a Házasság Hete és Világnapja...
Lerészegedett a haverom - kínos helyzetek, ha nincs vőfély
Lerészegedett a haverom - kínos... Féltünk attól, hogy mindenki minket talál meg a kérdéseivel, hogy mikor lehet...
Vőfély-házas találkozó
Vőfély-házas találkozó Győrszentiván - Itallal fogadta, majd hamisítatlan lakodalmi rigmussal...
Játékok

Játékok

Kedves látogató. Ebben a menüpontban olyan játékokat szeretnék bemutatni amit a legtöbbször szoktam használni, persze kívánságra a lakodalmakban. Egy sikeres lakodalom legfontosabb közreműködője az ifjú pár utána jön a násznép a zenekar és utoljára maradt a vőfély. Szándékosan írtam ebben a sorrendben , mert gondoljunk csak bele ha én vendég volnék akkor mit tartanék szem előtt. Legelőször is az a döntő sok lakodalomban , hogy az ifjú pár részt vesz-e a játékokban illetve nem azzal törődik ,hogy a virágos rózsaszín virág helyett pirosat hozott a kocsira.

Lakodalom  Klub

Lakodalom Klub

Üdvözlök mindenkit a Lakodalom Klub oldalon! Guba István vagyok, a közösség vezetője.Töltsetek fel esküvői képeket, esküvői videót valamint a fórumban kérdezzetek és fórumozzatok!Ezen az oldalon nagyon sok mulatós videót és zenekart találtok.

Limuzin bérlés esküvőre

Limuzin bérlés esküvőre

Esküvő az életünk egyik legemlékezetesebb napja kell legyen.Esküvői limo kölcsönzés, melyhez különleges kínálatunk közül válogathat!Ez pont nem a spórolások napja! Ezt a napot a legfelejthetetlenebbé kell tenni minden részvevő, de főleg a házasulandó pár és közeli családtagjai, valamint az őket kísérő násznép számára azzal, hogy a szülői háztól az oltárig, majd az ezt követő lagziba egy minden képzeletet felülmúló esküvői limuzin szállítja őket, mely még inkább bearanyozza, az amúgy is boldog történetet, egyben örök emlék marad az esemény fotóin. Érkezzen limuzinjaink egyikével élete talán legnagyobb filmforgatására!

Nagy vőfélykönyv

Nagy vőfélykönyv

Az összegyűjtött verseket igyekeztem a lakodalmi tematika sorrendjéhez igazítani, ugyanakkor a származási területek népszokásaira való kitérés nem célja e munkának. Meg kell hagyni az etnográfusok kenyerét is, meg aztán nem is vagyok ez utóbbi terület szakmabelije. A versek címeit csak akkor változtattam meg, ha az a szövegkohézió érdekében elkerülhetetlen volt, ezzel is tisztelve a forrásokul felhasznált vőfélykönyvek szerzőit. Az előforduló településneveket értelemszerűen kihagytam, vagy - elsősorban saját verseimnél - szülővárosom, Abony nevével töltöttem ki, mint jó lokálpatrióta. A vaskos humor óhatatlanul előforduló megnyilvánulásait diszkréten elfedtem, mindenkinek saját fantáziájára bízva jelentésüket... Az ismeretlen szerzőkre viszont az vesse az első követ, akinek olykor nincsenek hasonló kiszólásai, gondolatai!

Régi vőfélykönyvek

Régi vőfélykönyvek

Civertan Bt. 1064 Budapest, Izabella u. 69. fsz. 2. Tel./Fax: +36 1 332 3261, E-mail: civertan@civertan.hu www.legifoto.com www.legiregeszet.co m

Vőfély játékok

Vőfély játékok

Ebben a részben néhány lakodalmi játékot sorolok fel, melyek kellemes szórakozást nyújtanak a násznépek. Természetesen rengeteg verziója látott már napvilágot ezeknek a lakodalmi játékoknak, itt csak egy rövid ízelítőt találtok a vőfélyek széles játékpalettájából.

Hirdetés
Vőfély kitűző

Vőfély kitűző

Virágbolt és ajándéküzlet Zuglóban az Egressy úton Menyasszonyi csokor Elengedhetetlen kelléke az esküvőnek. Sok szempontot kell figyelembe venni egy jól megválasztott menyasszonyi csokorhoz, így pl.: a menyasszony magassága, alkata, hajszíne, ruhájának anyaga, stílusa stb. A csokor formája változatos lehet pl.: kerek (biedermeier), csepp formájú, karon hordott íves, háromszög alakú, asszimetrikus, modern vonalú ill. csokor helyett menyasszonyi kosár vagy gömb is. Mivel az esküvő színei altalában nem harsányak, ezért a pasztell színeket kell előnyben részesíteni.

VőfélyCentruM

VőfélyCentruM

Vőfélyek, ceremóniamesterek moderátorok, műsorvezetők biztosítása esküvőkre, rendezvényekre akár már angol, német, olasz, román, orosz, vagy francia nyelven is! Szolgáltatásainkat az Európai Unión belül, illetve a szomszédos országokban bárhol tudjuk biztosítani! Vőfélyt a tengeren túli országokba is tudunk küldeni egy igazán jó magyar lagzi levezényléséhez!

Vőfélyjátékok videón

Vőfélyjátékok videón

Letölthető vőfélyjátékok videón Ha házasodni készülsz, legyen nyitva mind a két szemed. Ha megházasodtál, hunyd be az egyiket. Részletesebben a videósról Tekintse meg videósunk munkáit! A vőfélykedés hungarikum, ezért nagy kedvvel, alázattal és tisztelettel végzem. Emellett specialitásaim a kétnyelvű lagzik:

Vőfélykereső

Vőfélykereső

Vőfélyek szaknévsora több szempontú keresővel, ajánlatkérés vőfélyektől.Az első 10 között szerepelhet.Megtalálják vállalkozását.Magas látogatottság.Ingyenes megjelenés.Itt kérhet ajánlatot az oldalunkon regisztrált vőfélyektől (számuk jelenleg 48).

Tuti menü