Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dél Magyarország vőfélyei képes leírás - Vőfély.tlap.hu
részletek »

Dél Magyarország vőfélyei - Vőfély.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vofely.tlap.hu » Dél Magyarország vőfélyei
Keresés
Találatok száma - 4 db
Deák Gábor

Deák Gábor

Hatéves voltam, amikor édesanyám szoknyájába kapaszkodva tátott szájjal bámultam a sok embert, akik egy nagy teremben táncoltak. Volt köztük egy ember, aki díszes mellényben, kulaccsal a vállán és fokossal a kezében szórakoztatta őket. Közelebb érve ismertem meg őt: a nagyapám volt. Nagyot dobbant a szívem, és hirtelen büszkeség töltött el. A sorsom itt pecsételődött meg. Tudom, hogy odafentről figyel rám, ezért mindig maximális odafigyeléssel végzem a munkámat, hogy ne csak ő, hanem az ifjú pár is meg legyen elégedve velem.

Gazdag István

Gazdag István

20 éve látom el lakodalmakban a vőfély szerepet. Lelkesedésem azóta is töretlen.Leginkább Bács-Kiskun Megyében tevékenykedem, de jó pár éve az ország minden részéről kapok felkéréseket. Örömmel tölt el a sok dicsérő szó és biztatás amit kapok.Azon fáradozom, hogy minden lakodalomban a megbízóim és vendégeik maximálisan meg legyenek elégedve és ezáltal nagyon jól érezzék magukat.

Kádasi Zoltán

Kádasi Zoltán

Vőfélység ahogy Lagzi - Zolcsy csinálja, hogy a nap, valódi ünnep legyen! - Vőfély jelképek (szalagos bokréta) megkérése.(lehetőség szerint) - Vőlegény búcsúztatása (megbeszélés szerint). - Menyasszony kikérése búcsúztatása (megbeszélés szerint). - Lakodalmas menet megszervezése, a polgári, - egyházi esküvőre és vissza. - Vendégek fogadása, - Az ifjú pár és a vendégek köszöntése. - A vacsora lebonyolítása, az ételek tréfás versekkel való behozatala. - A zenei szünetekben, tréfás verselés, itatós köszöntők, társasági-játékok. - Menyasszonyi torta beköszöntése. - Menyasszonytánc, Gyertyafénykeringő, újasszony-tánc Megszervezése, levezénylése, (választás, ill. megbeszélés szerint). Jókedv, móka, kacagás, - virradatig bulizás!

Vőfély magazin hírek
Lakodalom az Etnoklubban
Lakodalom az Etnoklubban Kelengye, vőfély, menyecsketánc - e szavak mindenkinek ugyanazt idézik: a lakodalmat. De milyen is egy ilyen mulatság? Február 12-én a Duna Tv Etnoklubjának nézői megtudhatták, hiszen Katona Erika műsorvezető igazi lakodalmi hangulatba invitálta Önöket. Különleges Etnoklubbal várta nézőit a Duna Televízió február 12-én, szombaton: a Házasság Hete és Világnapja...
Lerészegedett a haverom - kínos helyzetek, ha nincs vőfély
Lerészegedett a haverom - kínos... Féltünk attól, hogy mindenki minket talál meg a kérdéseivel, hogy mikor lehet...
Vőfély-házas találkozó
Vőfély-házas találkozó Győrszentiván - Itallal fogadta, majd hamisítatlan lakodalmi rigmussal...
Vaslóczki Roland

Vaslóczki Roland

A lakodalmi ceremónia vezetője a vőfély. Nélküle is lehet lakodalmat tartani, de egy jó vőfély sokat segíthet a legszebb nap emlékezetessé tételében. Az ifjú pár igényeinek, kéréseinek megfelelően állítom össze - velük közösen - a nagy nap forgatókönyvét , hogy minden vendég, aki meghívást kapott a ceremóniára emlékezetes élménnyel térhessen haza. Az ország egész területén szívesen vállalom esküvők, lakodalmak vidám, igény szerinti lebonyolítását.

Tuti menü