Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ceremóniamester képes leírás - Vőfély.tlap.hu
részletek »

Ceremóniamester - Vőfély.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vofely.tlap.hu » Ceremóniamester
Keresés
Találatok száma - 11 db
Bagi Péter

Bagi Péter

Bagi Péter ceremóniamester oldala. Az esküvők egyre elterjedtebb lebonyolítási formája, ahol a vőfélytől eltérően egy fiatalosabb, kevésbé cikizős formában szórakoztatjuk a násznépet. A ceremóniamester nem beszél rímekben és nincs vőfélybotja. Bár sok minden van a tarsolyában, nem szakít meg egy bulizós táncblokkot egy-egy játék kedvéért. A nagy napot együtt sok jókedvvel töltjük majd meg, az én dolgom az előre megbeszélt menetrend betartatása a násznéppel úgy, hogy lehetőség szerint a vendégsereg ne érezze azt tolakodónak, sürgetőnek. Fontosnak tartom, hogy az emberek, akik titeket jönnek majd megünnepelni, mindig tudják hogy mi fog történni, hogy senki ne maradjon le semmiről egy rosszul időzített dohányzás vagy telefonhívás miatt. Az előkészületek során is számíthattok rám, keressetek bizalommal!

Bálint K. Gergő

Bálint K. Gergő

Segítek nektek az előkészületekben, és a nagy napon ott vagyok mellettetek a szép ruhába öltözéstől, a hajnali mulatozás kezdetéig.Várom a jelentkezéseteket tarka lakodalmi programötletekkel, és a násznépre vállalt mosolygaranciával.Szandi és Árpi véleménye: Nem aggódtunk semmi miatt, mert mindig kézben tartott mindent. Szórakoztató, körültekintő, precíz. Elegáns, mind megjelenésében, mind megnyilvánulásaiban. A lakodalmunk tökéletes volt, s ehhez nagyban hozzájárult, hogy Őt választottuk ceremóniamesterünknek!

Bánhegyi Barbara

Bánhegyi Barbara

Ceremóniamesterként a szervezési időszakban és az adott napon is próbálom levennni a gondot a pár válláról. Mindent rám bízhatnak, koordinálom az eseményeket, és figyelek rá, hogy minden gördülékenyen  menjen. Célom, hogy a nagy nap a megszokott szertartás-vacsora-buli helyett egy személyes emlék legyen, hogy minden egyes percéből kihozzuk a maximumot, és akár a barátok, rokonok bevonásával mind a pár , és mind a vendégek örök emléket kapjanak.

Vőfély magazin hírek
Lakodalom az Etnoklubban
Lakodalom az Etnoklubban Kelengye, vőfély, menyecsketánc - e szavak mindenkinek ugyanazt idézik: a lakodalmat. De milyen is egy ilyen mulatság? Február 12-én a Duna Tv Etnoklubjának nézői megtudhatták, hiszen Katona Erika műsorvezető igazi lakodalmi hangulatba invitálta Önöket. Különleges Etnoklubbal várta nézőit a Duna Televízió február 12-én, szombaton: a Házasság Hete és Világnapja...
Lerészegedett a haverom - kínos helyzetek, ha nincs vőfély
Lerészegedett a haverom - kínos... Féltünk attól, hogy mindenki minket talál meg a kérdéseivel, hogy mikor lehet...
Vőfély-házas találkozó
Vőfély-házas találkozó Győrszentiván - Itallal fogadta, majd hamisítatlan lakodalmi rigmussal...
Bánhegyi Zsolt

Bánhegyi Zsolt

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező Bánhegyi Zsolt szórakoztató koordinátor, vállal ceremóniamester feladatot esküvőkön. Teljes körű narrációval és játékokkal tartja fenn a hangulatot az egész esküvő ideje alatt. A cm-eskuvore.hu oldalon minden elérhetőséget megtalálhatunk, weboldalon számos referencia videót, blogot is találhatunk. Bánhegyi Zsolt a pár minden kívánságát teljesíti a tökéletes hangulatért a Nagy Napon. Bánhegyi Zsolt ceremóniamester tökéletes harmóniában dolgozik együtt minden esküvőszervező irodával. A cm-eskuvore.hu oldalon részletes bemutatkozást,minden elérhetőséget megtalálhatunk a gyors kapcsolat felvétel érdekében.

Ceremóniamester

Ceremóniamester

A háttérmunka, a szolgáltatók összekötése, a násznép terelgetése - leírva nem tűnik túl nagy feladatnak, azonban ezek olyan kivitelezése, hogy se a vendégek, se a pár ne lássa, hogy mekkora munka ez - ez már igazi kihívás.Az esküvőkön nekem a tökéletes megvalósítás mellett a hangulat és a stílus a legfontosabb. Büszke vagyok rá, hogy több, mint 100 pár bízta rám a ceremóniamesteri feladatokat, sőt eljuthattam az országhatáron túlra is ebben a szerepben.Az esküvőn a ceremóniamester meggyőződésem szerint nem akar főszereplő lenni, hanem megfelelő arányérzékkel és stílussal szólal meg a szükséges pillanatokban.

Farkas Márti

Farkas Márti

Ceremóniamester, moderátor és tanácsadás, nem csak esküvőkre! Amennyiben szeretnéd, hogy esküvődet valaki az első pillanattól kezdve végigvezényelje, hívj és állok rendelkezésedre. Nem csak a ceremóniát vezényelem le, a vendégek segítségére leszek és gondoskodom az egész este programjáról, játékokról, a jó hangulatról, s vigyázok arra, hogy számotokra csak a kellemes feladatok jussanak.

Fehér Péter

Fehér Péter

Ha azt szeretnék, hogy minden gördülékenyen menjen és mindent másra bízhassanak, akkor van szükségük ceremóniamesterre, azaz rám. Feladatom az is, hogy gondoskodjam a jó hangulatról, arról, hogy az ifjú pár, a család és a vendégek is jól érezzék magukat.

Guba Pisti

Guba Pisti

Olyan ceremóniamester vagyok, aki tehermentesíti Önöket és a szülőket az egész ceremónia alatt. Emberileg, szakmailag is az Önök elképzelései a legfontosabbak a számomra. Egy vidám, nótás kedvű, alkalmazkodó, irányítani tudó, antialkoholista ceremóniamestert keresnek, aki leveszi a gondot az Önök válláról? Ha szükséges közbelép, és csinálja a hangulatot? Valamint olyan embert keresnek aki nincs középpontban, hanem a háttérből irányít, szervez? Az árazása nem méreg drága, hanem minden házasulandó párnak elfogadható?

Mányik András

Mányik András

Kedves Látogató! Üdvözöllek honlapomon, amely azért jött létre, hogy szerény személyemről és tevékenységemről néhány információval szolgáljon. Remélem, hogy miután megnéztététek oldalamat hamarosan jelentkeztek, és én is hozzájárulhatok ahhoz, hogy életetek nagy napja valóban A NAGY NAP legyen! Tisztelettel, Mányik András

Hirdetés
Molnár László András

Molnár László András

Stílusos esküvő mit takar ez pontosan?A stílusos esküvő magába foglalja mindazt amit szeretsz, gondolsz, viselsz, hallgatsz a mindennapokban. Ez az egyéni ízlés jelenik meg az esküvőtök szervezése során is, mikor kiválasztjátok a dekoráció színét, az esküvő helyszínét? Az én célom és karakterem feladata, hogy az előre leegyeztetett forgatókönyv alapján érvényesüljön saját stílusotok, benyomásaitok egy olyan laza keretben, mely néha amőba néha háromszög néha hatszög, néha meg tökéletes kör.

Tóth Mihály

Tóth Mihály

Ceremóniamester - Hideg rázza, ha az esküvő levezénylésére gondol? Ceremóniamester a megoldás!, ceremóniamester, esküvő Elege van a tollas-kalpagos vőfélyekből és az izzadtságszagú versikékből? A ceremóniamester a megoldás! Az esküvő hangulatát nagyban befolyásolják a következők (és ebben a sorrendben): 1. zene és zenekar 2. fogyasztható alkoholos italok 3. ceremóniamester vagy vőfély 4. menyasszony és vőlegény elmeállapota 5. hőmérséklet, páratartalom, levegőben oldott oxigén mennyisége Azaz: a harmadik legfontosabb tényező, hogy az a személy, aki gyakorlatilag "levezényli" az esküvőt, milyen módon kommunikál és viselkedik. Korunk multikulturális kavalkádjában szokások és hagyományok keverednek, ami nem kifejezetten könnyíti a készülődő menyasszony és vőlegény dolgát. Legalább 8 nemzet hagyományai mutálódtak a magyar szokásokba, behozva az esküvő ceremóniájába olyan elemeket, amelyek sokszor nehezen összefűzhetők. A vőfély dolga egykor faluhelyen a három napos esküvőn az volt, hogy kikiáltóként végigkísérje a vőlegényt az egész esküvő menetén, hogy a pár helyett szónokoljon, hogy a nap(ok) főszereplőjeként mindig a középpontból irányítsa a dolgokat. Éppen ezért feltűnő ruhája és állandóan harsogó hangja betöltöte a faluhelyi lagzit. A jó vőfélyért akkortájt néha még meg is verekedtek a lagzijukat egy időben tartó legények, hogy hova menjen a "nagyvőfély".

Tuti menü